Så er vi tilbake i Brekke. Insemineringen fredag gikk også greit. Dariel sto helt eksemplarisk og var grei å inseminere, så det var fort gjort. Jeg kikket i mikroskopet på sædcellene til Philos som svømte det de kunne (dog forgjeves siden disse ikke var av de heldige som fikk delta i racet mot eggene) Synes fortsatt det er rart å se, han har jo tross alt vært død siden sommeren -97, og her svømmer “deler av ham” rundt i fin stil… 

Bilturen hjem gikk forholdsvis greit. Det ble litt stress fordi jeg visste at Flenjatunnellen ved Flåm også var stengt denne natten, jeg måtte være på plass 22,45 ellers kom jeg ikke gjennom før 02,00… Jeg klarte det med en margin på 5 minutter… Ellers var det en fin natt med måneskinn og greit å kjøre.

Nå begynner den laange ventetiden frem til ultralyden, håper det går bedre denne gangen enn det gjorde sist.