I går kjempet vi atter en gang med parkeringskaoset på Bønes. Jeg var heldig og fant en grei plass i veikanten “bare” ca 5 minutters gåtur fra hallen. Hallen var som vanlig overfylt med hunder, mennesker, stands og altfor små utstillingsringer. Utstillingen var utsatt med en time pga mange dommerendringer og kansellerte fly. Vulkanskyen har jo effektivt skremt samtlige luftfartsmyndigheter i Europa slik at tilreisende dommere enten måtte bevege seg på bakken eller droppe turen med tilhørende dommerbytter som følge.

Vi hadde også fått endret dommer. Dommeren likte Dariel, men var ikke helt fornøyd med bevegelsene til hunden (Ikke minst fordi eieren ikke taklet de krappe svingene og holdt på å snuble over henne i svingene…) Vi endte opp med førstepremie og ble nr 4 i klassen, så alt i alt er jeg fornøyd. Dommeren var nemlig ikke spesielt raus med rødsløyfene.

Jeg satt en stund og beundret hannhundene med tanke på å finne en egnet førsteelsker til sommerens jentetur, men kom ikke til noen endelig konklusjon. Heldigvis har jeg god til til å tenke, få noen tips fra avlsrådet og se enda flere hunder på dobbeltutstillingen vi skal på i juni før jeg må bestemme meg for hvem jeg skal spørre om å få bruke. Det gjelder å være passe kresen.

I dag har vi vært på tur til en av trimpostene her ved Brekke. Kjekt å finne nye steder. Dessverre var mobilen tom for strøm, så jeg fikk ikke dokumentert det. Vi får ta en ny tur og ta bilde snart.